search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:54
MENU CLOSE

Σόιμπλε: Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο για το δημοψήφισμα στη Βρετανία

17.06.2016 15:26
Όταν ο Σόιμπλε «φλέρταρε» με την ανάληψη της Καγκελαρίας - Media
 
Eνώ η Βρετανία προσπαθεί να συνέλεθει από το σοκ της δολοφονίας της Τζο Κοξ, η Ευρώπη προσπαθεί να προετοιμαστεί για κάθε αποτελέσμα που μπορεί να προκύψει από το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.
 
Έτσι, μετά την πληροφορία ότι κορυφαίοι αξιωματούχοι της Ε.Ε. έχουν προγραμματίσει συνάντηση αμέσως μετά τη λήξη του δημοψηφίσματος, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε ότι η Ευρώπη προετοιμάζεται για κάθε πιθανό αποτέλεσμα, προσθέτοντας η Ευρωπαϊκή Ένωση απέδειξε ότι ήταν επαρκώς προετοιμασμένη για να ανταποκριθεί στην τρέχουσα νευρικότητα των αγορών, η οποία πυροδοτήθηκε από τη βρετανική αβεβαιότητα.
 
Υπενθυμίζεται ότι και η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε με νόημα ότι η Βρετανία, εφόσον επιλέξει την έξοδο από την Ε.Ε., θα απωλέσει την πρόσβαση στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά, ενώ και ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι υπογράμμισε ότι ένα ενδεχόμενο Brexit θα είναι “για πάντα”.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44