search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 06:11
MENU CLOSE

Τι είπαν Τσίπρας – Λεβέντης

24.06.2016 11:53
Τι είπαν Τσίπρας - Λεβέντης - Media

 

 

Την ελπίδα ότι η Ευρώπη θα διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αποτέλεσμα εξέφρασε ο πρωθυπουργός, κατά τη συνάντησή του με τον Βασίλη Λεβέντη, τονίζοντας ότι εκείνο που χρειάζεται αυτήν την ώρα είναι αποφάσεις για μία καλύτερη Ευρώπη.

Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε τη συνομιλία σημειώνοντας ότι οι εξελίξεις ήταν ενδιαφέρουσες. «Πιστεύω ότι δεν έπερεπε να γίνει αυτό το δημοψήφισμα», ανέφερε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε ότι ο λαός απαντά για την ανεργία, για τους φόρους και τιμωρεί και τη χώρα του και την Ευρώπη.

«Φαίνεται ότι υπάρχει κάτι πιο βαθύ», σχολίασε ο πρωθυπουργός. «Εγώ πιστεύω ότι εκείνο που χρειάζεται είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε την Ευρώπη μεγαλύτερη και σοβαρότερη», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. «Και καλύτερη» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας, «και όχι τάσεις δραπέτευσης και αποχώρησης», συνέχισε ο Λεβέντης.

«Είναι ένα σοκ αυτό για την Ευρώπη, ας ελπίσουμε ότι θα το διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», απάντησε ο πρωθυπουργός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02