search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:19
MENU CLOSE

Κώστας Καζάκος: Το ίδρυμα Τζένη Καρέζη δεν έχει ούτε ένα χρόνο ζωής

03.07.2016 11:39
«Ούτε στον τάφο ησυχία» - Έκρηξη οργής Κων. Καζάκου από αναρτήσεις για την Τζένη Καρέζη - Απειλεί με μηνύσεις - Media

Για τα σοβαρά προβλήματα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα «Τζένη Καρέζη» μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Καζάκος στο περιοδικό ”Τηλεόραση”. 

 

Για τα σοβαρά προβλήματα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα «Τζένη Καρέζη» μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Καζάκος στο περιοδικό ”Τηλεόραση”:

«Το ίδρυμα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα, είμαστε στα πρόθυρα του κλεισίματος δεν θα μπορέσουμε να αντέξουμε περισσότερο από μισό χρόνο ακόμα. Δεν υπάρχουν πια έσοδα, δεν είχαμε κρατικές επιχορηγήσει. Ήμασταν μόνο με ό,τι έδινε ο κόσμος από δωρεές, δηλαδή, αντί για στεφάνια σε μια κηδεία έδιναν τα χρήματα στο ίδρυμα, ή άλλου τύπου δωρεές», ανέφερε.  

»Με την κρίση, τόσα χρόνια, οι δωρεές έχουν μηδενιστεί, «έφαγε» το αποθεματικό του και δεν έχουμε πια άλλα χρήματα. Είναι κρίμα, γιατί γίνεται μια παρά πολύ σοβαρή δουλειά στο ίδρυμα, βοηθούνται δωρεάν χιλιάδες συνάνθρωποι μας με σοβαρά προβλήματα. Είναι κρίμα να κλείσει. Αναζητούμε με νύχια και με δόντια κάποιον μεγάλο χορηγό ή ιδιώτη, να μπορέσει να δώσει κάποια χρήματα να συντηρηθούμε. Είναι δύσκολο σε αυτές τις εποχές».

«Δεν έχει και την προβολή το ίδρυμα αυτό όπως έχουν άλλα ιδρύματα, γιατί δεν ασχολείται με κάτι «πιασάρικο», όπως είναι το παιδί. Ασχολείται με δυσάρεστα πράγματα, που είναι μέσα στη ζωή μας και μας ακουμπάνε όλους. Ο καρκίνος έχει μπει πια σε όλα τα σπίτια όλες οι ασθένειες αυτές που ταλαιπωρούν τον κόσμο. Πολλοί δεν ξέρουν καν την ύπαρξη του ιδρύματος. Εμείς το παλεύουμε ακόμα», κατέληξε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00