search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:08
MENU CLOSE

H Xάρπερ Μπέκαμ έγινε 5 και ο μπαμπάς της Ντέιβιντ το… γιορτάζει (Photos)

10.07.2016 11:02
Να γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ δε χαμογελά ποτέ! Η φωτογραφία με τον γιο της και το τρολάρισμα του συζύγου της - Media

Γεμάτος περηφάνια και χαρά ο χαζομπαμπάς Ντέιβιντ Μπέκαμ γιορτάζει τα 5α γενέθλια της μικρής του πριγκίπισσας Χάρπερ.

Γράφει στον λογαριασμό του στο Instagram: Χαρούμενα γενέθλια στη όμορφη μου Κυρία. Μέσα σε 5 χρόνια το μωρό μου η Χάρπερ έφερε τόση αγάπη στην οικογένεια μας… Τόσο ξεχωριστό κορίτσι με τόσους διαφορετικούς τρόπους. Είμαστε τυχεροί να περνάμε κάθε μέρα με μια τόσο όμορφη ψυχή. Σε λατρεύουμε μικρό μου κοριτσάκι. Χρόνια πολλά, ο μπαμπάς».

Στο μεταξύ και η μαμά Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε μια φωτογραφία με την κορούλα της όπου την φιλά στα χείλη ενώ κολυμπούν φορώντας μάλιστα και ίδια γυαλιά ηλίου, γράφοντας το σχόλιο: Χαρούμενα γενέθλια κοριτσάκι μου. Σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ @davidbeckham @brooklynbeckham φιλιά από τη μαμά».

Πρόσφατα ο Ντέιβιντ έδειξε πόσο χαζομπαμπάς είναι όταν αστειεύτηκε ότι δεν α αφήσει από το βλέμμα του τη Χάρπερ, ακόμα και όταν μεγαλώσει αρκετά για να έχει αγόρι!

Ερωτηθείς αν οι κανόνες θα είναι διαφορετικοί για τη Χάρπερ από ότι για τα τρία αγόρια τους ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γελώντας είπε: Ω ναι, θα είναι εντελώς διαφορετικά».

Πρόσφατα είχε δηλώσει πως το να μεγαλώνεις ένα κορίτσι είναι μια εντελώς διαφορετική εμεπιρία, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είναι πολύ πιο προστατευτικός με την κόρη του από ό,τι με τους τρεις γιους του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:08