search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:54
MENU CLOSE

Οι παρενέργειες του πραξικοπήματος: Δεν πάει στην Τουρκία ο Μέσι

19.07.2016 08:58
Οι παρενέργειες του πραξικοπήματος: Δεν πάει στην Τουρκία ο Μέσι - Media
 
Το Σάββατο στην Αττάλεια της Τουρκίας έχει προγραμματιστεί φιλανθρωπικός αγώνας τον οποίο διοργανώνει ο πρώην άσος (και) της Μπαρτσελόνα Σάμουελ Ετό. Στον αγώνα αυτό θα συμμετείχε και το πιο λαμπρό αστέρι των «Μπλαουγκράνα», ο Λιονέλ Μέσι.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εικόνες από το αποτυχημένο πραξικόπημα την περασμένη Παρασκευής, με τα τανκ και στο στρατό στους δρόμους, τις συγκρούσεις και τους πυροβολισμούς, αλλά και όσα επακολούθησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν, φαίνεται ότι δημιούργησαν δεύτερες σκέψεις στον Μέσι.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποφάσισε -για καλό και για κακό…- να μη μεταβεί στην Τουρκία, αλλά να παραμείνει στην Ίμπιζα με την οικογένειά του.
 
Η Μπαρτσελόνα με μια σύντομη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι τόσο ο Μέσι, όσο και ο Άντρες Ινιέστα δεν βρίσκονται στην Τουρκία, στην οποία έχουν ήδη μεταβεί ο Ετό, ο Κάρλες Πουγιόλ, ο Ντέκο και ο Ερίκ Αμπιντάλ, προκειμένου να συμμετάσχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα. Η ομάδα διευκρίνισε, πάντως, ότι το ματς θα διεξαχθεί μακριά από τις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από το πραξικόπημα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:54