search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54
MENU CLOSE

Αστυνομία Μπαγκλαντές: Θέμα ημερών η σύλληψη των τρομοκρατών του ισπανικό καφέ

24.07.2016 10:31
Αναστολή λειτουργίας και διοικητικό πρόστιμο σε δύο καφέ σε Πιερία και Ημαθία γιατί δεν έκλεισαν τα μεσάνυχτα - Media

 

Η αστυνομία στο Μπαγκλαντές ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει αναγνωρίσει τους υποκινητές της αιματηρής επίθεσης στο ισπανικό καφέ.

Ο αστυνομικός επίτροπος της πρωτεύουσας, Ντάκα, Ασαντουζαμάν Μία, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ότι: “οι υποκινητές της επίθεσης έχουν αναγνωριστεί και η σύλληψή τους, είναι απλά θέμα χρόνου για μας,” τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η τρομοκρατική επίθεση στο ισπανικό εστιατόριο της διπλωματικής συνοικίας στη Ντάκα, έγινε την 1η Ιουλίου, αφήνοντας 22 νεκρούς, εκ των οποίων, 18 ξένοι και δύο αστυνομικοί.

Την ευθύνη για την επίθεση αυτή, ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, προκαλώντας την αντίδραση των αρχών, που ισχυρίστηκαν ότι η επίθεση έγινε από ντόπιους θύλακες τρομοκρατών. Έξι από τους ενόπλους σκοτώθηκαν, ενώ ένας συνελήφθη ζωντανός, αλλά πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46