search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:42
MENU CLOSE

Η κίνηση – ματ της Αθηνάς για το διαζύγιο με τον Ντόντα

06.08.2016 13:00
Πωλήθηκε το υπερπολυτελές σπίτι του Ωνάση στο Λονδίνο για 18,6 εκατ. λίρες (Photos) - Media

 

Μια νέα εξέλιξη που τα τελευταία εικοσιτετράωρα είδε το φως της δημοσιότητας κάνει σαφές ότι το γυαλί έχει σπάσει…

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο βρίσκεται στην πατρίδα του, αφού θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Βραζιλία, στην ιππασία. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά Ωνάση, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, προετοιμάζεται για σκληρό πόλεμο με τον Αλβάρο. Η χρυσή κληρονόμος προσέλαβε τον δικηγόρο των celebrities Robert Cohen προκειμένου να την εκπροσωπήσει στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα παιχτεί το σίριαλ του διαζυγίου της με τον Βραζιλιάνο αναβάτη.

Ο πασίγνωστος δικηγόρος, με έδρα το Μανχάταν της Νέας Υόρκης, ειδικεύεται στα διαζύγια, και μάλιστα στο παρελθόν εκπροσώπησε με δυναμικό τρόπο τόσο την Ιβάνα Τραμπ (πρώην σύζυγο του μεγιστάνα και υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ) όσο και τον ηθοποιό Κρις Ροκ στις υποθέσεις διαζυγίου τους.

Η New York Post αναφέρει ότι ο Cohen την προηγούμενη εβδομάδα επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο με προορισμό το Βέλγιο, όπου μένει αυτή τη στιγμή η Αθηνά Ωνάση, κάτι που, κατά την εφημερίδα, κάνει ξεκάθαρο το ότι η κληρονόμος τον προσέλαβε για να την εκπροσωπήσει στη δικαστική μάχη της με τον Ντόντα.

Πηγή: zappit.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:42