search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:35
MENU CLOSE

Το Star Τrek επιστρέφει και στη μικρή οθόνη με χαρακτήρες έκπληξη

11.08.2016 10:23
Το Star Τrek επιστρέφει και στη μικρή οθόνη με χαρακτήρες έκπληξη - Media

 

Μετά το reboot  των ταινιών το Σταρ Τρεκ  έρχεται η ώρα το Σταρ Τρεκ να επανεμφανιστεί και στους τηλεοπτικούς δέκτες και ο Βράϊαν Φούλερ παραγωγός του  «Star Trek: Discovery», όπως θα ονομάζεται η νέα σειρά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CBS ξεκαθάρισε πως η νέα σειρά θα έχει σίγουρα ένα γκέι χαρακτήρα, ενώ σκέφτονται να έχουν γυναίκα για πρωταγωνίστρια.

«Το Σταρ Τρεκ ξεκίνησε ως τρόπος έκφρασης της ποικιλομορφίας που υπήρχε. Είχαμε έναν Ρώσο με μια Αφροαμερικανή γυναίκα και έναν Ασιάτη μεταξύ των αρχικών μελών του πληρώματος, καθώς και ένα ήρωα από τον πλανήτη Βάλκαν. Σκοπεύουμε να συνεχίζουμε αυτή την παράδοση » ανέφερε στη συνέντευξή του.

Παράλληλα, δήλωσε πως η σειρά δεν θα ανήκει στο κινηματογραφικό συμπάν του J.J. Abrams, του δημιουργού των νέων ταινιών του Σταρ Τρεκ, αλλά αντίθετα θα εξελύσσεται 10 χρόνια πριν την πρώτη αποστολή του Τζέιμ Κίρκ με το Εντερπράιζ.

Πιο πρόσφατα στην νέα ταινία του Σταρ Τρεκ εμφανίστηκε ο πρώτος ανοικτά γκέι χαρακτήρας, αυτό τους Χικάρου Σούλου, και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. 

Η σειρά αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2017.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:35