25/02/2020 14:42:47

48ωρο λουκέτο σε κοσμηματοπωλείο στη Σαντορίνη - Οι υπάλληλοι δεν έκοβαν αποδείξεις

48ωρο λουκέτο σε κοσμηματοπωλείο στη Σαντορίνη - Οι υπάλληλοι δεν έκοβαν αποδείξεις - Media

 

Κλειστό για 48 ώρες θα μείνει γνωστό κοσμηματοπωλείο της Σαντορίνης αφού μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως οι υπάλληλοι του δεν έκοβαν αποδείξεις.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείς Δημοσίων Εσόδων το οποίο και διαπίστωσε πως το κοσμηματοπωλείο δεν έκοβε αποδείξεις στις αγορές των πελατών.

Συγκεκριμένα, δύο ελεγκτές της ΓΓΔΕ, οι οποίοι έκαναν το ζευγάρι, παρακολούθησαν τουρίστα να αγοράζει κόσμημα αξίας 4.300 ευρώ, με χρήση πιστωτικής κάρτας και στη συνέχεια να μην παίρνει από τους υπαλλήλους του καταστήματος την αντίστοιχη απόδειξη που όφειλαν να του προσκομίσουν. Οι ελεγκτές στην συνέχεια επενέβησαν και αποφάσισαν το σφράγισμα του κοσμηματοπωλείου για δύο 24ωρα.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι δεν είναι το πρώτο κρούσμα μετά και την ενεργοποίηση της διάταξης για άμεσο κλείσιμο της επιχείρησης σε περίπτωση φοροαποφυγής, που υπογράφηκε στις αρχές του Αυγούστου καθώς έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής αρκετά περιστατικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.