search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:50
MENU CLOSE

Νέα ξέφρενη νύχτα για τον Μπόλτ στο Λονδίνο – Επέστρεψε στο ξενοδοχείο με στρατιά από γυναίκες (Photos)

27.08.2016 12:12
Νέα ξέφρενη νύχτα για τον Μπόλτ στο Λονδίνο - Επέστρεψε στο ξενοδοχείο με στρατιά από γυναίκες (Photos) - Media

Ακόμα μια ξέφρενη νύχτα στο Λονδίνο φαίνεται πως πέρασε ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης Γιουέιν Μπόλτ.  Ο 30χρονος Ολυμπιονίκης, απτόητος από όσα βγήκαν στη φόρα για την προσωπική του ζωή συνέχισε τα ξενύχτια με  πολυπληθή γυναικεία συντροφιά στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail η βραδιά του Μπολτ ξεκίνησε στο εστιατόριο Novikov στο Mayfair, συνεχίστηκε σε κλαμπς στο West End, όπου ο Ολυμπιονίκης έκανε τον ασύλληπτο λογαριασμό των 14.000 ευρώ (ήπιαν σαμπάνια αξίας 10.000 ευρώ) και ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο όπου μένει ο Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο. Εκεί κατέληξε ο Γιουσέιν Μπολτ μαζί με κάποιες από τις κοπέλες με τις οποίες διασκέδαζε νωρίτερα στο κλαμπ. Μάλιστα, κάποια από τα κορίτσια μπαίνοντας στο ξενοδοχείο κρατούσαν και τριαντάφυλλα, τα οποία προφανώς τους τα είχε χαρίσει ο Ολυμπιονίκης νωρίτερα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46