search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22
MENU CLOSE

Η συγκλονιστική φωτογραφία των εργαζομένων του Alpha όσο περίμεναν τα αποτελέσματα των τηλεοπτικών αδειών

02.09.2016 07:20
Alpha Bank: Έμπρακτη στήριξη των επιχειρήσεων στην κρίση  - Media

 

Ένα νέo τηλεοπτικό τοπίο υπάρχει από σήμερα στην ελληνική τηλεόραση. Μετά από σχεδόν 70 ώρες διαδικασίας οι τηλεοπτικές άδειες δόθηκαν στους κ. Αλαφούζο, κ. Κυριακού, κ.Καλογρίτσα και  κ. Μαρινάκη. Ωστόσο, πέρα από τους νικητές του διαγωνισμού υπάρχουν και οι ηττημένοι. Οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικού σταθμούς Star, Mega, Alpha και Έψιλον είναι στον αέρα και δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλλάσει το μέλλον.

STAR, ALPHA MEGA και Έψιλον είναι στον αέρα και δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, καθότι τα τέσσερα αυτά κανάλια, δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια (τα δυο αποκλείστηκαν από την διαδικασία) και έτσι, όπως προβλέπεται από το νόμο σε 90 ημέρες και έχει προαναγγείλει η κυβερνητική, η Digea θα πρέπει να διακόψει το σήμα τους.

Οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια, περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα χθες το βράδυ. Πριν γίνει γνωστό ότι το κανάλι στο οποίο εργάζονται δεν εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια, ανέβασαν στο Twitter μια φωτογραφία από την αίθουσα σύνταξης με τη λεζάντα «Περιμένοντας όλοι μαζι…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22