search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:15
MENU CLOSE

Ανακαλεί η Samsung τα Galaxy Note 7 – Πρόβλημα στην μπαταρία προκαλεί «μικρο-εκρήξεις»

02.09.2016 15:35
Ανακαλεί η Samsung τα Galaxy Note 7 - Πρόβλημα στην μπαταρία προκαλεί «μικρο-εκρήξεις» - Media

 

Στην ανάκληση των νέων smartphones της, Galaxy Note 7, προχώρησε η Samsung, μετά από περιστατικά που καταγράφηκαν όπου συσκευές αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία.

Συγκεκριμένα, μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου είχαν αναφερθεί 35 περιστατικά παγκοσμίως, με κοινό σημείο το σοβαρό πρόβλημα που επηρέαζε την μπαταρία του high-end κινητού τηλεφώνου. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι οποίες καταγράφηκαν κυρίως στις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα, «μικρο-έκρηξη» προκλήθηκε κατά τη διάρκεια ή μετά την ολοκλήρωση της φόρτισης της μπαταρίας του smartphone.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Samsung αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, η εταιρεία προτίθεται να αντικαταστήσει τις εν λόγω συσκευές για τους πελάτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους ένα Galaxy Note 7. Για τον σκοπό αυτό, οι κάτοχοι του Galaxy Note 7 στην Ελλάδα και την Κύπρο καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία διεξάγει ενδελεχείς ελέγχους με τους προμηθευτές της προκειμένου να εντοπιστούν οι μπαταρίες που έχουν επηρεαστεί.

Η Samsung ανακοίνωσε επίσης ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 2 εβδομάδες έως ότου γίνουν διαθέσιμες οι συσκευές αντικατάστασης, αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση της εταιρείας, το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει διαθέσιμο σε συνολικά 10 χώρες, με διαφορετικές ωστόσο εταιρείες, να προμηθεύουν τις μπαταρίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:15