search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:00
MENU CLOSE

Ιός – μυστήριο «χτύπησε» 12 παίκτες αντιπάλου του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

23.09.2016 17:36
Ιός - μυστήριο «χτύπησε» 12 παίκτες αντιπάλου του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη   - Media

 

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Σλόβαν Λίμπερετς έχει προσβληθεί από αδιευκρίνιστο ιό και όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της, βρίσκεται σε καραντίνα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Αζερμπαϊτζάν για το ματς με την Καραμπάγκ για το Europa League, ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Λίμπερετς κόλλησαν αυτόν τον ιό, ο οποίος έχει εξαπλωθεί σε μεγάλο μέρος της ομάδας (12 παίκτες έχουν προσβληθεί από τον ιό). Όλο αυτό έφθανε για να αναβληθεί το ερχόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καρβίνα, αφού υπάρχει ο φόβος για την εξάπλωση του ιού! Μάλιστα, η ομάδα θα απέχει από τις προπονήσεις μέχρι και την Δευτέρα.

Την αναβολή του παραπάνω αγώνα επέβαλε ο Οργανισμός Υγείας της κοινότητας του Λίμπερετς, εκδίδοντας και τη σχετική ανακοίνωση. Λίγο αργότερα, για το εν λόγω γεγονός τοποθετήθηκε και ο τεχνικός της Σλόβαν, Χένρι Τρπισόφσκι.

«Είναι μία μεταδοτική ασθένεια και πιστεύω ότι η καραντίνα είναι το σωστό μέτρο για να αποτραπεί η μετάδοση της σε άλλους παίκτες και σε ανθρώπους της αντίπαλης ομάδας. Από τότε που επιστρέψαμε από το Αζερμπαϊτζάν ένας βάκιλος ταλαιπωρεί την ομάδα. Ήδη από το περασμένο ματς με την Σλάβια κάποιοι παίκτες εμφάνισαν συμπτώματα, όμως αυτό που έγινε αυτή την ομάδα δεν το έξω ξανασυναντήσει ως προπονητής ομάδας. Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω σε αυτό το επίπεδο. Η αναβολή του ματς ήταν η σωστή λύση, δεν γινόταν να παίξουμε έχοντας 12 παίκτες άρρωστους», υποστήριξε ο προπονητής της Λίμπερετς.

Την ερχόμενη Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές και όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα θα κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εάν πάνε όλα καλά, θα ξεκινήσουν κανονικά οι προπονήσεις. τέλος, στην ανακοίνωση της Σλόβαν Λίμπερετς επισημαίνεται πως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας κάνει τα πάντα για να ξεπεραστεί η ίωση και να παραταχθεί κανονικά η ομάδα στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Europa League.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59