17/02/2019 06:55:48

Αναζητούνται επειγόντως... εξορκιστές!

Αναζητούνται επειγόντως... εξορκιστές! - Media

 

Κάτι ο θάνατος του αρχιεξορκιστή του Βατικανού, κάτι η αύξηση των ανθρώπων και στις δύο όχθες του Ατλαντικού που ασχολούνται με τη μεταφυσική και το... σατανισμό, η καθολική εκκλησία ψάχνει εναγωνίως για... εξορκιστές, οι οποίο θα στελεχώσουν τις τάξεις της στον πόλεμο κατά του κακού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Telegraph, ειδικοί της καθολικής εκκλησίας τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι υπάρχει άμεση ανάγκη στρατολόγησης ιερέων που γνωρίζουν το τελετουργικό και την ουσία του εξορκισμού.

Το δημοσίευμα επικαλείται δήλωση επιστημονικού συνεργάτη της Διεθνούς Ένωσης Εξορκιστών, μιας οργάνωσης που χαίρει της αναγνώρισης του Βατικανού, ο οποίος αναφέρει ότι "υπάρχει πραγματικός συναγερμός λόγω έλλειψης εξορκιστών, καθώς παρατηρείται ραγδαία αύξηση των φαινομένων δαιμονισμού. [...] Ο αριθμός των ανθρώπων που ασχολείται με μυστικισμό και σατανισμό, πρακτικές που προκαλούν σοβαρές ψυχικές, πνευματικές και σωματικές ζημιές αυξάνεται ραγδαία".

Άλλος ειδικός ζήτησε τη δημιουργία μονίμου κολεγίου εκπαίδευσης εξορκιστών, οι οποίοι θα μάθουν πώς να αποκρούουν τις επιθέσεις του Σατανά, εξηγώντας, βεβαίως, ότι οι εξορκιστές θα πρέπει να μπορούν να ξεχωρίσουν τη δαιμονική παρέμβαση από την ψυχική ασθένεια, καθώς μόλις το 1% των ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι είναι δαιμονισμένοι βρίσκονται πραγματικά υπό την επίρρεια δαιμόνων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.