search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:21
MENU CLOSE

Ολυμπιονίκης του Ρίο μεθάει και χλευάζει το Ισλάμ – Κοροϊδεύει την προσευχή στο χαλί και φωνάζει για «60 παρθένες» (Video)

08.10.2016 13:08
Ολυμπιονίκης του Ρίο μεθάει και χλευάζει το Ισλάμ - Κοροϊδεύει την προσευχή στο χαλί και φωνάζει για «60 παρθένες» (Video) - Media

 

Σάλο έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία ένα βίντεο του Ολυμπιονίκη Λούις Σμιθ, μαζί με φίλο του και πρώην αθλητή, στο οποίο μεθυσμένοι χλευάζουν το Ισλάμ.

Ο αργυρός Oλυμπιονίκης στον ίππο στους φετινούς Ολυμπιακούς στο Ρίο, εμφανίζεται στο βίντεό του μαζί με τον φίλο του Λουκ Κάρσον, ο οποίος προσποιείται ότι προσεύχεται, γονατίζοντας σε ένα χαλί.

Οι δυο τους  μιλώντας ακατάληπτα προσποιούνται ότι προσεύχονται, ενώ κάποια στιγμή ο Κάρσον φωνάζει «ο προφήτης Μωάμεθ» με τον Σμιθ να συμπληρώνει «60 παρθένες» .

Το βίντεο φέρεται να γυρίστηκε κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης του επίσης αθλητή της γυμναστικής Νταν Κίτινγκς, στο Northamptonshire.

Ο Μοχάμεντ Σαφίκ, διευθύνων σύμβουλος του Ιδρύματος Ραμαζανιού, δήλωσε στην εφημερίδα: «Νομίζω ότι ο Σμιθ θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη αμέσως». Ο Κάρσον πρόσθεσε: «Ήταν ένα βίντεο τριών λεπτών που απλά κάναμε χαζομάρες».

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:21