search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:28
MENU CLOSE

Έξι στους δέκα Έλληνες θέλουν αλλαγή πολιτεύματος – Τι δείχνει δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ (Photos)

12.10.2016 08:21
Μαξίμου: Ιδού οι αποδείξεις ότι η ΝΔ ετοιμάζει νέο μνημόνιο - Media

Πώς βλέπουν οι Έλληνες το ενδεχόμενο θέσπισης Προεδρικής Δημοκρατίας και καθιέρωσης θητειών των βουλευτών; Τι πιστεύουν για την φορολογική πολιτική και την παραγωγική Ελλάδα;

Απαντήσεις σε μια σειρά από καίρια αλλά και απρόβλεπτα ερωτήματα για το οικονομικό κλίμα και θεσμικές αλλαγές, δίνει η έρευνα κοινής γνώμης που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας υπό την επιστημονική ευθύνη του καθηγητή Νίκου Μαραντζιδη, στις αρχές Οκτωβρίου.

Η έρευνα  αφορά τις θεσμικές αλλαγές και το οικονομικό κλίμα και περιλαμβάνει και ερωτήματα που τίθενται για πρώτη φορά όπως για τις εταιρείες που παράγουν μέσα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, για την αποφορολόγηση της παραγωγής.

 Η έρευνα έγινε από το ΠΑΜΑΚ για την πολιτική πρωτοβουλία «Επόμενη Ελλάδα» του Γιάννη Ραγκούση με στόχο την διερεύνηση των απόψεων των πολιτών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:28