search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:07
MENU CLOSE

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ – Κέρδισε τον Ηρακλή με γκολ του Ροντρίγκες

16.10.2016 19:28
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με πάνω από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr - Media

 

O ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 1-0 στο ντέρμπι της Τούμπας τον Ηρακλή. Παρότι το πρώτο ημίωρο του αγώνα προδιέθετε για θρίαμβο του ΠΑΟΚ (γκολ του Ροντρίγκες μόλις στο 3’ και αποβολή Σαραμαντά στο 27’) αυτό δεν συνέβη και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την αγωνία να φτάνει στο κατακόρυφο.

Ο Ηρακλής παρότι είχε πολλές απουσίες (εκτός του Περόνε, πριν το ματς τέθηκε εκτός μάχης και ο Λεοζίνιο) έβγαλε μαχητικότητα μέσα στο γήπεδο και δυσκόλεψε τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς που πλέον έχουν μπροστά τους δύο σημαντικά παιχνίδια, με την Καραμπάγκ την Πέμπτη για το Europa League και τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.

Έχασε πάλι τα άχαστα

Αν υπάρχει κάτι που «φώναζε» και στο αποψινό παιχνίδι είναι το άγχος που κουβαλά ο ΠΑΟΚ στο να σκοράρει. Παρότι ο Γκάρι Ροντρίγκες σκόραρε μόλις στο 3’, Κλάους, Μπίσεσβαρ και τα άλλα παιδιά έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, σε πολλές από τις οποίες ξεδίπλωσε το ταλέντο του ο Χουάντερσον.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν βελτιώσει τα ποσοστά ευστοχίας του (προφανέστατα οι παίκτες του κουβαλούν ψυχολογικό βάρος ή  γκίνια αν το πούμε ποδοσφαιρικά) τότε θα συνεχίσει να χάνει βαθμούς που φαινομενικά μοιάζουν εύκολοι. Χθες, πάντως, κατάφερε να τους πάρει από τον πιο άστοχο παίκτη του φέτος κι αυτό είναι το παράδοξο της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ έχει και δύο προβλήματα τραυματισμού να αντιμετωπίσει, καθώς ο Μαλεζάς έφυγε από τον αγώνα με διάστρεμμα κα ο Λέοβατς με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.  

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 1-0 στο ντέρμπι της Τούμπας τον Ηρακλή. Παρότι το πρώτο ημίωρο του αγώνα προδιέθετε για θρίαμβο του ΠΑΟΚ (γκολ του Ροντρίγκες μόλις στο 3’ και αποβολή Σαραμαντά στο 27’) αυτό δεν συνέβη και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την αγωνία να φτάνει στο κατακόρυφο.

 

Πηγή: sport24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:07