search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:08
MENU CLOSE

Κουίκ: Ελπίζω η Παναγιά να είναι μαζί μου

06.11.2016 10:23
Στην Ίμβρο ο Τέρενς Κουίκ - Media

 

Για δύσκολη εξίσωση αλλά επιτυχημένη, έκανε λόγο ο Τέρενς Κουίκ σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε ένα σχήμα μάχης για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Ομογένειας, τόνισε στο Πρακτορείο ότι οι στόχοι την κυβέρνησης είναι το κλείσιμο της αξιολόγησης, η διευθέτηση του χρέους και η επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη «για να ξαναφέρουμε τα χαμόγελα» όπως είπε ο κ. Κουίκ.

Ερωτηθείς για το χαρτοφυλάκιο του χαρακτήρισε εξαιρετικά τιμητική την επιλογή στο πρόσωπο του και είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ξέρω το υπουργείο Εξωτερικών και την Ομογένεια. Τοποθετήθηκα σε ένα υπουργείο και ελπίζω η Παναγιά να είναι μαζί μου να κάνω μια καλή δουλειά, με προτεραιότητα να δείξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕλ, στους ομογενείς ότι όχι απλά τους σκεφτόμαστε όποτε τους έχουμε ανάγκη αλλά ότι αντιλαμβανόμαστε ακόμα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όταν έρχονται στην πατρίδα για μόνιμη εγκατάσταση». Ο κ. Κουίκ σημείωσε ότι από τις προτεραιότητες του υπουργείο είναι και το συμβούλιο του Απόδημου Ελληνισμού αλλά και η ψήφος των ομογενών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:08