search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:02
MENU CLOSE

Η Νο1 αιτία για να απατήσει μια γυναίκα τον άντρα της

15.11.2016 18:46
Αυτά είναι τα αίτια της απιστίας - Media

 

Οι γυναίκες που δεν έχουν καταφέρει να πείσουν τους συντρόφους τους να βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού, ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ως επιχείρημα αυτή την έρευνα που έγινε στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να απατήσουν τους άνδρες όταν αυτοί δεν βάζουν ένα… χεράκι στις δουλειές του σπιτιού.

Η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 10.000 συνδρομήτριες του Gleedon, μίας ιστοσελίδας για παντρεμένους και άπιστους, και έδειξε ότι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσει κανείς την καρδιά μίας γυναίκας είναι πλένοντας τα πιάτα και σκουπίζοντας το σπίτι.

Περίπου το 73% των γυναικών που μετείχαν στην έρευνα ισχυρίστηκαν ότι έγιναν άπιστες επειδή ο σύντροφός τους δεν βοηθούσε σε τίποτα στο σπίτι, αναφέρει η Telegraph.

Το 86% ανέφεραν ότι τους εκνεύριζε βαθύτατα η τάση των συντρόφων τους να αποφεύγουν τις δουλειές του νοικοκυριού, ενώ το 84% παραδέχθηκε ότι αυτό οδηγούσε σε καβγάδες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:02