search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:52
MENU CLOSE

Δικάζεται η κοπέλα που έκανε σεξ με πιτ μπουλ – Το έκανε για να ερεθίσει τον σύντροφό της

18.11.2016 16:14
Δικάζεται η κοπέλα που έκανε σεξ με πιτ μπουλ - Το έκανε για να ερεθίσει τον σύντροφό της - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη μιας κοπέλας στην Αυστραλία, η οποία έκανε σεξ με ένα σκύλο ράτσας Πιτ Μπουλ και παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις της.

Η 27χρονη σερβιτόρα Τζένα Λουίζ Ντρίσκολ ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, ομολογώντας την ενοχή της, καθώς είπε ότι «τα έκανε όλα για να ερεθίσει τον τότε σύντροφό της»!

Η 27χρονη είχε συλληφθεί το 2014 για κατοχή κάνναβης, ωστόσο κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν στο κινητό της τρία βίντεο στα οποία έκανε σεξ με το σκυλί.

Ο δικαστής χαρακτήρισε το υλικό απολύτως απεχθές και αφύσικο.

Οι δικηγόροι της 27χρονης ισχυρίστηκαν ότι η κοπέλα προερχόταν από μία πολύ δυσλειτουργική οικογένεια και είχε καταλήξει σε μία επίσης δυσλειτουργική σχέση. Επιπλέον, ανέφεραν ότι το είχε σκάσει από το σπίτι της όταν ήταν 16 ετών και ότι είχε σχέση με έναν άντρα 12 χρόνια μεγαλύτερό της, ενώ άρχισε να κάνει και χρήση ινδικής κάνναβης.

Σύμφωνα με τους συνήγορούς της, από τότε που δημοσιοποιήθηκαν οι πράξεις της με τον σκύλο, η ζωή της έγινε πολύ δύσκολη και αναγκάστηκε να παρατήσει και το πανεπιστήμιο.

Η ποινή της αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:52