search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:17
MENU CLOSE

Σαμαράς: Σκάνε όλα μαζί και η κυβέρνηση δεν εκπέμπει σταθερότητα

24.11.2016 13:40
Σαμαράς: Σκάνε όλα μαζί και η κυβέρνηση δεν εκπέμπει σταθερότητα - Media
 
«Σκάνε όλα μαζί» σχολίασε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή, διατυπώνοντας την έντονη ανησυχία του για τα εθνικά θέματα.
 
Ο πρώην πρωθυπουργός όταν ερωτήθηκε σχετικά με τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα, ανέφερε πως αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά και πέταξε το «καρφί» του για την κυβέρνηση λέγοντας πως η κατάσταση αυτή προκύπτει όταν «δεν εκπέμπεις ακτινοβολία και σταθερότητα».
 
Ο Αντώνης Σαμαράς εκτίμησε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο εξαιτίας των πρόσφατων προεδρικών εκλογών ενώ η Ευρώπη βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.
 
Για το Κυπριακό ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε ότι το ζήτημα του εδαφικού είναι κορυφαίο, εξηγώντας όμως, παράλληλα, ότι οι συζητήσεις ποτέ δεν σταματούν.
 
Για την χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και για το ενδεχόμενο εκλογών ο Αντώνης Σαμαράς σημείωσε ότι το άθροισμα των προβλημάτων, οι κακές σφυγμομετρήσεις και όλα αυτά που πρέπει άμεσα να εφαρμοστούν όπως ο νόμος Κατρούγκαλου και το ασφαλιστικό «οδηγούν τον καθένα να κάνει πολλές σκέψεις, δεύτερες και τρίτες».
 
Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτή είναι η ζωή», σημειώνοντας, ωστόσο, πως δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές.  
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:15