search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:28
MENU CLOSE

Λεβέντης: Εκλογές στις 22 Ιανουαρίου

11.12.2016 13:50
Λεβέντης: Να απολυθούν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι δε δουλεύουν - Media

 

Την πρόβλεψη ότι η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές και, μάλιστα, με πιθανότερη ημερομηνία την 22α Ιανουαρίου, έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, λίγο μετά την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «από ότι διεφάνη από την ομιλία του κ. Τσίπρα στη Βουλή, οδηγείται σε σύγκρουση η κυβέρνηση με τους δανειστές και ιδιαίτερα με το ΔΝΤ. Σε απόσπασμα της ομιλίας του μάλιστα, είπε ότι “οφείλουν οι δανειστές, να συμμορφωθούν” με ότι δεν θα κάνει καμία άλλη υποχώρηση και ζήτησε και από την ΝΔ να πάρει θέση σχετικά με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ».

Σημείωσε, δε, ότι «αυτό για μας σημαίνει ότι πριν από το τέλος του έτους, θα έχουν προκηρυχθεί εκλογές στην Ελλάδα, γιατί επιπροσθέτως, ο κ. Τσίπρας θέλει να αποφύγει το στίγμα του μειοδότη στην διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου για το κυπριακό. Συνεπώς, πιθανότερη ημερομηνία εκλογών είναι η 22α Ιανουαρίου του 2017. Μια ομιλία που σε όλη την διάρκεια της, ο κ. Τσίπρας μιλούσε για εκλογές το 2019, αλλά στο συγκεκριμένο απόσπασμα ομολόγησε δραπέτευση μέσω εκλογών»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50