search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:51
MENU CLOSE

Χίλαρι: Έχασα λόγω Πούτιν και διευθυντή του FBI

16.12.2016 17:01
Χίλαρι: Έχασα λόγω Πούτιν και διευθυντή του FBI - Media
 
Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, η Δημοκρατική υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ απέδωσε την ήττα της ευθέως στους Ρώσους χάκερς οι οποίοι φέρονται να παρενέβησαν στην εκλογική διαδικασία και στον διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ.
 
Μιλώντας σε χρηματοδότες της προεκλογικής της εκστρατείας στη Νέα Υόρκη, η Κλίντον είπε ότι το χακάρισμα που έγινε κατ’ εντολή του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στα e-mail του Δημοκρατικού Κόμματος ήταν «επίθεση εναντίον της χώρας μας» και οφειλόταν σε «προσωπικό άχτι» εις βάρος της.
 
Επίσης, δήλωσε ότι στις κρίσιμες Πολιτείες, οι ψηφοφόροι στράφηκαν εναντίον της κατά τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου, «λόγω της επιστολής του διευθυντή Κόμεϊ», η οποία άφηνε να διαφανεί ότι υπήρχε πρόβλημα με τον προσωπικό server που χρησιμοποιούσε όταν ήταν επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10