search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03
MENU CLOSE

Τελετουργική θυσία κατσίκας πριν από δοκιμαστική πτήση αεροπλάνο (Προσοχή σκληρές εικόνες)

19.12.2016 13:00
Τελετουργική θυσία κατσίκας πριν από δοκιμαστική πτήση αεροπλάνο (Προσοχή σκληρές εικόνες) - Media

Δώδεκα ημέρες μετά από το μοιραίο αεροπορικό δυστύχημα στο Πακιστάν, ο κόσμος της αεροπορίας κοιτάζει έκπληκτος το γεγονός της θυσία μιας κατσίκας δίπλα σε ένα αεροπλάνο στο κύριο διεθνές αεροδρόμιο της χώρας.

Όπως αναφέρεται σε Κοινωνική Μέσα Δικτύωσης το ζώο θυσιάστηκε σε τελετουργικό πριν από μια δοκιμαστική πτήση ενός αεροπλάνου PIA του ίδιου τύπου που συνετρίβη στις 7 Δεκεμβρίου.

Σαράντα επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πτήση PK661, όταν το αεροπλάνο διενεργούσε την  πτήση από Τσιτράλ προς Ισλαμαμπάντ συνετρίβη στην πλαγιά ενός λόφου.

Η αεροπορική εταιρεία κρατά στο έδαφος τα 10 υπόλοιπα αεροσκάφη τύπου ATR42 του για δοκιμές. Όπως έγινε γνωστό η κατσίκα θυσιάστηκε στο αεροδρόμιο Μπεναζίρ Μπούτο στο Ισλαμαμπάντ την Κυριακή πριν από μια δοκιμαστική πτήση προς το  Μουλτάν.

Οι Διεθνείς κανόνες πολιτικής αεροπορίας είναι εξαιρετικά αυστηροί και απαγορεύουν την ύπαρξη «οποιαδήποτε ξένων αντικειμένων στις ενεργές περιοχές των αεροσκαφών».

Σε φόρουμ των πιλότων PPRuNe αναφέρθηκε σε σχόλιο από τον Fox Niner «Αναρωτιέμαι αν η κατσίκα σωστά εισαχθεί προς την ασφαλή περιοχή».

Ένας πιλότος που εργάζεται για μια μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε ότι «είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι για το ατύχημα, αλλά αυτή η περίεργη τελετή γελοιοποιεί την αεροπορία». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03