search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 13:07
MENU CLOSE

Έφεραν… ασσόδυο: Έντεκα συλλήψεις για ζάρια

24.12.2016 14:11
Έφεραν... ασσόδυο: Έντεκα συλλήψεις για ζάρια - Media

 

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια στο Ηράκλειο, και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.170 ευρώ.

Πρόκειται για οκτώ Έλληνες, ηλικίας από 32 έως 75 χρονών, και τρεις Αλβανούς 32, 41 και 43 χρονών, οι οποίοι μετά από έλεγχο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε καφενείο, ιδιοκτησίας 34χρονου Έλληνα ο οποίος απουσίαζε. διαπιστώθηκε ότι έπαιζαν ζάρια.

Σε έρευνα που έγινε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι ζάρια και το χρηματικό ποσό των 1.170 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνιδιού.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 13:07