search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:42
MENU CLOSE

«Με τον Ολυμπιακό, παίρνω και εγώ πρωτάθλημα» (Video)

08.01.2017 18:43
«Με τον Ολυμπιακό, παίρνω και εγώ πρωτάθλημα» (Video) - Media

 

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, είναι εδώ και μερικές μέρες ο άνθρωπος που διαδέχθηκε τον Μάικ Φίλαν στον πάγκο της Χαλ, γεγονός το οποίο ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης σε εκπομπή του Sky Sports.

O πρώην άσος της Αρσεναλ, Πολ Μέρσον, εξέφρασε τη διαφωνία του με την επιλογή του Πορτογάλου, τονίζοντας ότι πρέπει ένας προπονητής να έχει κάτι να επιδείξει πριν φτάσει στο υψηλό επίπεδο της Premier League.

Όταν ακούστηκε η άποψη ότι ο Σίλβα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, ο Μέρσον υποστήριξε ότι «κι εγώ μπορώ να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Το έχουν κάνει 107 φορές. Εντάξει, 43».

Όταν στη συζήτηση ακούστηκε ότι ο Σίλβα είχε 17 διαδοχικές νίκες με τους Ερυθρόλευκους, ο Μέρσον… ανέβασε στροφές και αφού μείωσε το σερί, η… μπάλα πήρε γενικότερα το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί με τον Ολυμπιακό. Μπορείς να ρωτήσεις κάποιους ανθρώπους, αυτό μπορεί να γίνει με τον Ολυμπιακό. Μπορείς να μου πεις με ποιον παίζει ο Ολυμπιακός σε δύο μήνες; Γιατί ορίζουν τους αγώνες κάθε μήνα. Τόσο κακό είναι το πρωτάθλημα».

 

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:42