24/05/2017 12:56:06

Είναι αυτή η απόδειξη ότι υπάρχει τo τέρας του Λοχ Νες; (Photos-Video)

Είναι αυτή η απόδειξη ότι υπάρχει τo τέρας του Λοχ Νες; (Photos-Video) - Media

Για περισσότερες από οκτώ δεκαετίες είναι γνωστό ότι υπάρχει κάτι μυστηριώδες στη λίμνη του Λοχ Νες.

Μια νέα σειρά φωτογραφιών έρχεται να δώσει συνέχεια στη Νέσι, το μυστηριώδες πλάσμα που εικάζεται ότι κατοικεί στη συγκεκριμένη λίμνη.

Στον ετήσιο διαγωνισμό φωτογραφίας η φωτογραφία του νικητή απεικονίζει ένα σκοτεινό πλάσμα κάτω από την επιφάνεια.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η κ. Heidlage νικήτρια του διαγωνισμού «στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά ότι κάτι είναι κάτω από την επιφάνεια της λίμνης, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σκιά, ωστόσο δεν ήταν, καθώς η μέρα ήταν συννεφιασμένη και δεν υπήρχε αντανάκλαση πάνω στην επιφάνεια του νερού».

Ο υπεύθυνος του διαγωνισμού τόνισε ότι «με την πρώτη ματιά νομίζεις ότι είναι μια σκιά, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον - θα μπορούσε να είναι ότι το τέρας του Λοχ Νες που στην πραγματικότητα έρχεται να εξετάσει τα σκάφη και ενδεχομένως μετά να τα ακολουθήσει».

Πρόσθεσε ότι είχε εντυπωσιαστεί από την ποιότητα και την ποικιλία των φωτογραφιών του τρέχοντος έτους καθώς περιλαμβάνονται φωτογραφίες που ελήφθησαν σχετικά με την λίμνη και από τις δύο πλευρές του Λοχ Νες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.