28/05/2020 08:40:35

Βασίλης Μουλόπουλος: Δεν είμαι επενδυτής, δεν θα γίνω δούρειος ίππος

Ο Μουλόπουλος προαναγγέλει «κόφτη» στους αρθρογράφους του ΔΟΛ- Γνώμη δεν έχουν μόνοι αυτοί - Media
 
Τη δέσμευση ότι «δεν θα αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του ΔΟΛ», τόνισε ο Βασίλης Μουλόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9, σχετικά με την θέση που αναλαμβάνει στον ΔΟΛ και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει.
 
Ο γνωστός δημοσιογράφος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι η επιστροφή του στον ΔΟΛ πραγματοποιήθηκε κατόπιν παράκλησης και πρόσκλησης του κουμπάρου του, Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος, όπως είπε, παραμένει πρόεδρος του ΔΣ και ιδιοκτήτης του Οργανισμού και θα εξακολουθεί να ασκεί διοίκηση.
 
«Όπως ξέρετε στον Οργανισμό είχα 35 συναπτά έτη από διάφορες θέσεις. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τους συναδέλφους, ούτε από τον Σταύρο Ψυχάρη. Είχα δηλώσει και παλαιότερα ότι αν μου ζητούσαν βοήθεια θα την έδινα Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ, μην επικεντρωθούμε μόνο εκεί, γιατί όλα αυτά που λέγονται γίνονται για πολιτικά παιχνίδια», πρόσθεσε.
 
Ερωτηθείς πώς μπορεί να προσφέρει στον ΔΟΛ και αν θα λυθούν τα οικονομικά προβλήματα απάντησε ότι «δεν έχω φιλοδοξία για να στοχεύσω σε κάτι άλλο, διοίκηση θα προσφέρω», ενώ αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα του Οργανισμού σημείωσε ότι «δεν είμαι επενδυτής. Πρέπει να μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και θα προσπαθήσω να το κάνω σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση».
 
Παράλληλα, κάλεσε όλα τα κόμματα να συζητήσουν για να βρεθεί μία λύση όχι μόνο για τον ΔΟΛ, αλλά και για τα υπόλοιπα δημοσιογραφικά σχήματα, ενώ σχετικά με τις κατηγορίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να αλώσει τον Οργανισμό απάντησε ότι «με άλλες μεταγραφές δεν τους είδα να ανησυχούν. Μήπως θεωρούν τσιφλίκια τους όλα αυτά και δεν θέλουν να τα χάσουν; Δεν πρόκειται να γίνει το συγκρότημα όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του ΔΟΛ. Η κριτική απέναντι στην κυβέρνηση θα συνεχιστεί, αυτός είναι ο ρόλος των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης. Απλώς η κριτική δεν πρέπει να είναι πεζοδρομίου».
 
«Έχω παραιτηθεί από πρόεδρος του ΔΣ της Αυγής, δεν μπορώ να είμαι και τα δύο», είπε ο κ. Μουλόπουλος απαντώντας στα δημοσιεύματα που έλεγαν το αντίθετο, ενώ σχετικά με τον ρόλο του στο ΔΟΛ ξεκαθάρισε ότι «το σημαντικότερο είναι να μην κλείσουν τα έντυπα, γιατί είναι πολύ δύσκολο μετά να ανοίξουν ξανά και είναι πολύ κακό και για τους εργαζόμενους. Ο στόχος είναι αυτός. Επίσης, πρέπει να βρεθεί κάποιος επενδυτής, ελπίζω όμως ότι αν διευθετηθούν ορισμένα πράγματα θα υπάρξει επενδυτικό ενδιαφέρον».
 
Τέλος τόνισε πως ουδέποτε ενήργησε ως Δούρειος Ίππος. «Δεν το έκανα στα νιάτα μου, δεν θα το κάνω σήμερα», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.