search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Πρόβλεψη-σοκ από τον Πολ Μέισον: Η Γερμανία θα επιβάλλει Grexit τον Ιούλιο!

19.01.2017 18:44
Πρόβλεψη-σοκ από τον Πολ Μέισον: Η Γερμανία θα επιβάλλει Grexit τον Ιούλιο! - Media

 

Τη δυσοίωνη εκτίμηση ότι οι γερμανικές ελίτ προετοιμάζονται για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη τον ερχόμενο Ιούλιο κάνει ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Πολ Μέισον σε σειρά αναρτήσεών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Αν και το βασικό θέμα των tweets του Μέισον είναι το Brexit και η στάση που θα πρέπει να κρατήσει το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας και ο ηγέτης του, Τζέρεμι Κόρμπιν, ο δημοσιογράφος σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «η γερμανική ελίτ ετοιμάζεται να επιβάλλει Grexit τον Ιούλιο», προσθέτοντας παρακάτω ότι οι Εργατικοί δεν θα πρέπει να γίνουν το «κόμμα των Βρυξελλών/Φρανκφούρτης» δεδομένης της «μεγάλης πιθανότητας κατάρρευσης του ευρώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέισον δεν εξηγεί γιατί προβλέπει ότι το Grexit θα γίνει τον ερχόμενο Ιούλιο, παρά τις ερωτήσεις άλλων χρηστών του Twitter.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52