search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:18
MENU CLOSE

Η ΕΡΤ απαντά στη ΝΔ: Ο συντάκτης της ανακοίνωσης μπορεί να διεκδικήσει επάξια θέση σχολιαστή

24.01.2017 19:58
Εργαζόμενοι της ΕΡΤ επιβεβαιώνουν την γραπτή εντολή της διοίκησης - Media
 
Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ περί αναζήτησης σχολιαστών στο δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης έδωσε η ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι ο συντάκτης της ανακοίνωσης από το γραφείο Τύπου της ΝΔ, με το υψηλού επιπέδου χιούμορ του και το λακωνικό της γραφής του θα μπορούσε να διεκδικήσει ο ίδιος μια θέση σχολιαστή. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ έχει ως εξής: «Το υψηλού επιπέδου χιούμορ, η φινετσάτη ειρωνεία, η πολιτική οξυδέρκεια σε συνδυασμό με το λακωνικό ύφος της γραφής, αναδεικνύουν περίτρανα το συγγραφικό ταλέντο του συντάκτη της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της ΝΔ. Επαξίως, λοιπόν, μπορεί να διεκδικήσει μία από τις θέσεις των σχολιαστών στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ».
 
«Για να μην κουράζονται, μιας και φαίνονται οι στόχοι τους, τους λέμε μόνο ένα: Ας μην ξεχάσουν τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Κώστα Βαξεβάνη και τον Βασίλη Μουλόπουλο» ανέφερε η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:18