search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Σάλος με τις φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ που τρώει… μακαρονάδα από κοσμήματα (Photos)

28.01.2017 15:27
Σάλος με τις φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ που τρώει... μακαρονάδα από κοσμήματα (Photos) - Media

 

Λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που ο Αμερικανός πρόεδος, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην κατασκευή του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό,  περιοδικό στο Μεξικό κυκλοφόρησε με ένα εξώφυλλο που προκάλεσε πληθώρα σχολίων.

Πρόκειται για τη μεξικανική έκδοση του γνωστού περιοδικού Vanity Fair, που στο εξωφυλλό του φιλοξενεί τη νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ, να τρώει μια μακαρονάδα από κοσμήματα και να πίνει χυμό από ένα ποτήρι γεμάτο χρυσαφικά.

Η φωτογραφία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις για την “υπερβολική επίδειξη πλούτου” και όπως αναφέρει και ο Guardian, oι Μεξικανοί έγιναν έξαλλοι με το εξώφυλλο,  κατηγορώντας για σνοσμπισμό τη Μελάνια ή ακόμη συγκρίνοντάς τη με τη Μαρία Αντουανέτα!

Άλλοι πάλι έσπευσαν να κατηγορήσουν το περιοδικό πως επίτηδες έβγαλε αυτό το εξώφυλλο ως αντίδραση για τις κινήσεις Tραμπ και μάλιστα άρχισαν να κυκλοφορoύν “αποδείξεις” πως η φωτογράφηση δεν έχει γίνει από το Vanity Fair αλλά από το περιοδικό GQ, που είχε δημοσιεύσει αυτή την εικόνα το 2016 με συνέντευξη της Μελάνια.

Οι Μεξικανοί θεώρησαν πως οι εκδότες του περιοδικού έπρεπε να δείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία και να σεβαστούν το γεγονός πως ο μεξικανικός λαός αισθάνεται πως δέχεται επίθεση από τον Tραμπ.

Η αλήθεια

Τελικά η αλήθεια δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Η φωτογράφηση δεν έγινε ούτε από το GQ, ούτε από το Vanity Fair, αλλά έγινε το 2011 για το Philadelphia Style και έγινε για τις ανάγκες ενός θέματος που προωθούσε τη συλλογή QVC με τα κοσμήματα που σχεδιάζει η Mελάνια.

Όμως όταν παρέλθει ένα διάστημα, ο φωτογράφος μπορεί να πουλήσει τις φωτογραφίες του και αλλού και προφανώς τις πούλησε σε κάποιο διεθνές πρακτορείο φωτογραφιών από όπου τις αγόρασαν τα δύο περιοδικά.

Συνεπώς η νέα πρώτη Κυρία δεν έδωσε ακριβώς τη συγκατάθεσή της για ένα εξώφυλλο που την εμφανίζει να ζει μέσα στη χλιδή. 

Πηγή: sigmalive.com

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:09