search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:52
MENU CLOSE

Πονούσε το δόντι του και λίγες μέρες μετά πέθανε – Τραγωδία για 26χρονο πατέρα δυο παιδιών

02.02.2017 18:28
Πονούσε το δόντι του και λίγες μέρες μετά πέθανε - Τραγωδία για 26χρονο πατέρα δυο παιδιών - Media

 

Μια τραγική ιστορία έρχεται στην επιφάνεια. Ο Βαντίμ Κόντρατιουκ είχε παραπονεθεί για πονόδοντο στις 17 Ιανουαρίου, όταν έφυγε από το σπίτι του στην Καλιφόρνια για να κάνει δρομολόγιο, μιας και είναι οδηγός φορτηγού.

Επειδή ο πονόδοντος τον ταλαιπώρησε και τις επόμενες ώρες σταμάτησε στην Οκλαχόμα όπου κι επισκέφθηκε οδοντίατρο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε μόλυνση, σύμφωνα με το KCRA News.

Στον 26χρονο χορηγήθηκε αντιβίωση, ωστόσο όταν έφτασε στη Νέα Υόρκη, όπου και ολοκλήρωσε το δρομολόγιό του, οι πόνοι είχαν γίνει αφόρητοι.

Καρά την επιστροφή του η κατάστασή του επιδεινώθηκε κι έτσι εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι η μόλυνση είχε προχωρήσει πια στους πνεύμονες και είχε προσβάλλει το αίμα του. Η επιδείνωση ήταν ραγδαία και τελικά ο 26χρονος, μετά από μάχη των γιατρών, δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα.

Συντετριμμένη η σύζυγος του 26χρονου, και μητέρα δυο παιδιών, είπε: «Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως από ένα δόντι θα μπορούσε να προκύψει κάτι τόσο σοβαρό και να επεκταθεί παντού… Ο μισός μου εαυτός έχει πεθάνει».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:47