search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:07
MENU CLOSE

Απετράπη πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη

21.02.2017 11:14
Απετράπη πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη - Media

 

H αστυνομία πυροβόλησε τον οδηγό ενός κλεμένου φορτηγού, γεμάτο με φυάλες βουτανίου, το οποίο κινείτο με ταχύτητα προς το κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πλήροφορίες, η μονάδα της αντι-τρομοκρατικής της Βαρκελώνης πληροφορήθηκε για την κλοπή του φορτηγού και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να το σταματήσει.

Ο οδηγός κινείτο με μεγάλη ταχύτητα προς το κέντρο της πόλης και δεν σταμάτησε στα μπλόκα τον αστυνομικών. Τελικά, άνοιξαν πυρ εναντίον του και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο οδηγός συνελήφθη ενώ μερικές από τις φυάλες βουτανίου έπεσαν στο δρόμο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.

Η αντι-τρομοκρατική ανακοίνωσε πως θα ερευνηθεί σε βάθος το περιστατικό ενώ δεν έχουν γίνει, έως τώρα, γνωστές πιθανές διασυνδέσεις του οδηγού με τρομοκρατικές οργανώσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:07