16/12/2018 02:29:16

Τα «μαζεύει» η Παπακώστα – Αρνείται πως έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα

Παπακώστα: Η ΝΔ οφείλει να επιστρέψει στις ρίζες της - Media

Άνω κάτω η ΝΔ με τις διαφοροποιήσεις στελεχών της από τη γραμμή Μητσοτάκη και τις αναδιπλώσεις που τις ακολουθούν. Μετά το ζήτημα που προέκυψε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήρθε η σειρά της βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα να βάλει φωτιά στο γαλάζιο στρατόπεδο. 

Σε δηλώσεις της που παρουσιάζονται στην εφημερίδα «Ειδήσεις» του Σαββάτου, η Κατερίνα Παπακώστα διαφοροποιείται από την κομματική γραμμή της ΝΔ και ζητά να «ψηφίσει η ΝΔ τις ελαφρύνσεις» για να κλείσει η αξιολόγηση. 

Ζητά επίσης να αποσυρθεί το αίτημα  των πρόωρων εκλογών σε αυτή την περίπτωση για να μην καταντήσει η ΝΔ γραφική. Συγκεκριμένα λέει: «Εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί».

Λίγη ώρα αργότερα η Κατερίνα Παπακώστα προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση στην οποία υποστηρίζει ότι «λειτουργεί πάντα θεσμικά και στηρίζει τις αποφάσεις της ΝΔ και του Προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση, τόσο σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών». Υποστηρίζει επίσης ότι δεν έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα αλλά είχε απλά μια τηλεφωνική επικοινωνία. 

Από την πλευρά της, η διεύθυνση της εφημερίδας ανακοίνωσε ότι το περιεχόμενο της δήλωσης της κ. Παπακώστα, που δημοσιεύει η εφημερίδα «είναι απολύτως ακριβές, πράγμα που αν χρειαστεί μπορεί να αποδειχθεί». 

 

Πηγή: tvxs.gr

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.