search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:24
MENU CLOSE

«Κόλαση» για τις εξεταστικές μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

17.03.2017 14:07
Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο της συμφωνίας με τους δανειστές – Την Πέμπτη η ψηφοφορία - Media
 
Η ανακοίνωση διά στόματος πρωθυπουργού ότι η κυβέρνηση προτίθεται να συστήσει εξεταστική επιτροπή για σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας προκάλεσε απρόβλεπτες παρενέργειες στο χώρο της αντιπολίτευσης και ιδίως μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
 
Σχολιάζοντας την αναγγελία Τσίπρα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας  Κωνσταντινόπουλος  σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «άκουσα ότι θα ζητήσετε εξεταστική για την υγεία. Ακούσατε τι είπε ο Βαρουφάκης; Πότε θα κάνετε μια εξεταστική για τον Βαρουφάκη και για τον Καραμανλή;».
 
Το αιχμηρό σχόλιο του κ. Κωνσταντινόπουλου και ιδίως η αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προκάλεσε έντονη αντίδραση από τον Νίκο Δένδια, ο οποίος έκανε λόγο για προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να αγιοποιήσει τον Γιώργο Παπανδρέου επειδή επέστρεψε στο κόμμα. «Θυμίζω δύο μαγικές λέξεις: λεφτά υπάρχουν», τόνισε ο κ. Δένδιας, προσθέτοντας ότι η αύξηση του δανεισμού επί κυβερνήσεων Καραμανλή ήταν για να πληρωθούν τα χρέη των κυβερνήσεων Σημίτη.
 
Οι «μύδροι» του κ. Δένδια πήραν και τους ΑΝΕΛ, τους οποίους κατηγόρησε ότι παριστάνουν ότι υπερασπίζονται τον Κώστα Καραμανλή, προκειμένου να το εκμεταλλευτούν πολιτικά. «Οι ΑΝΕΛ έχουν διαρρήξει τις σχέσεις τους με την κεντροδεξιά και ο Καραμανλής δεν θέλει όψιμους υποστηρικτές, ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε», είπε χαρακτηριστικά.
 
Απαντώντας στον κ. Δένδια, τη σκυτάλη από τον κ. Κωνσταντινόπουλο πήρε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος με τη σειρά του, αναφέρθηκε στο σενάριο που θέλει τον κ. Καραμανλη να μη στηρίζει τη ΝΔ. «Ο κ. Δένδιας  στην προσπάθεια του να στηρίξει την όλη παράταξη, κατήγγειλε εμάς για πράγματα που έχει πράξει η ΝΔ, πολλά δεν θα τα βιώναμε σήμερα αν οι καραμανλικοί στήριζαν τη ΝΔ» σημείωσε με νόημα ο κ. Κεγκέρογλου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21