search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:19
MENU CLOSE

Στη «φάκα» της εφορίας μεγάλο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής – Δεν απέδωσε 1,2 εκατ. ΦΠΑ!

25.03.2017 17:36
Αφιερωμένο στο μπουζούκι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Εν Χορδαίς και Οργάνοις» στο COSMOTE HISTORY HD (Video) - Media

 

Χτες (Παρασκευή 24 Μαρτίου) αργά το βράδυ, οκτώ ελεγκτές της ΑΑΔΕ βρέθηκαν σε μεγάλη παραλιακή πίστα όπου τραγουδούν δύο μεγάλα ονόματα της ελληνικής σόου μπιζ.

Οι ελεγκτές φρόντισαν να καθίσουν σε καίρια σημεία ώστε να ελέγχουν το ταμείο, τα λουλούδια και οτιδήποτε έχει σχέση με παραγγελίες και εισπράξεις. Κι αφού επί δύο ώρες παρακολουθούν τα ταμεία, στις 04.30 έφτασε και δικαστικός επιμελητής ώστε να ξεκινήσει ο έλεγχος.

Αφού έλεγξαν ταμειακές μηχανές, βιβλία, παραγγελιοληψίες, τα βρήκαν όλα σωστά.

Μέχρι τη στιγμή που τσέκαραν το POS, καθώς η επιχείρηση έκοβε μεν τις αποδείξεις, αλλά… ξεχνούσε να αποδώσει το ΦΠΑ με αποτέλεσμα να χρωστά 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Τώρα θα συνεχιστεί ο έλεγχος για να διαπιστωθεί αν οι πληρωμές που γίνονταν μέσω του POS πήγαιναν σε λογαριασμό του καταστήματος ή σε κάποιο άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, γιατί όπως λένε οι ελεγκτές έχει διαπιστωθεί ότι τα POS λειτουργούν κανονικά, αλλά τα χρήματα κατατίθενται σε άλλους λογαριασμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:17