search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:38
MENU CLOSE

Σταθάκης για ΔΕΗ: Είμαστε μπροστά σε πολύ δύσκολες αποφάσεις

31.03.2017 13:35
Τι λέει ο Σταθάκης για την μετάταξη πρώην συμβούλου του στην τεχνική υπηρεσία της Βουλής - Media
 
«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τη ΔΕΗ και να παραμείνει ο πυλώνας του ενεργειακού μας συστήματος», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, από το ορυχείο του Νοτίου Πεδίου στην Κοζάνη, όπου έχει μεταβεί μετά την γνωστοποίηση ότι θα ιδιωτικοποιηθούν μονάδες της επιχείρησης.
 
«Είμαστε μπροστά σε πολύ δύσκολες αποφάσεις αλλά η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τη ΔΕΗ και να παραμείνει ο πυλώνας του ενεργειακού μας συστήματος, και να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια αυτός ο συσσωρευμένος πλούτος να παραμείνει στα χέρια του ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος», τόνισε ο κ. Σταθάκης από το ορυχείο του Νοτίου Πεδίου στην Κοζάνη.
 
Επίσης, μετείχε σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία διοίκησης του ορυχείου του Νοτίου Πεδίου, παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ νομού Κοζάνης και ενημερώθηκε από υπηρεσιακά στελέχη της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής του ορυχείου Νοτίου Πεδίου, Κώστας Θεοδωρίδης και ο διευθυντής του λιγνιτικού κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, Στέφανος Παλαβός.
 
Ο κ. Σταθάκης θα επισκεφθεί την πέμπτη μονάδα της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα και το θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:38