search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:48
MENU CLOSE

Σεξουαλικά όργια σε στρατώνα – Οι στρατιώτες κινδυνεύουν με φυλάκιση ( Ακατάλληλες Photos)

03.04.2017 10:14
ΣΥΡΙΖΑ για κορωνοϊό: «Φαίνεται πλέον να μην ελέγχεται αποτελεσματικά η διάδοση του ιού, σε στρατόπεδα και υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων» - Media

Στρατιώτες αποφάσισαν να μετατρέψουν στρατώνα σε… βίλα οργίων.

Το ακατάλληλο υλικό από τις σεξουαλικές περιπτύξεις που είχαν στη διάθεσή τους οι στρατιώτες προκάλεσε σάλο με το υπουργείο Άμυνας να θέτει υπό έρευνα τους στρατιώτες οι οποίοι κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης.

Το website «The Home of the Walk of Shame», που δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους φαντάρους, έχει θέσει σε μπελάδες το βρετανικό υπουργείο Άμυνας το οποίο μπορεί να έρθει αντιμέτωπο με μηνύσεις.

Ο εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε: «Έχουμε και απαιτούμε την ύψιστη πρέπουσα συμπεριφορά από τους στρατιώτες μας. Όποιος υποτιμά τις αξίες μας, έρχεται αντιμέτωπος με τις απαραίτητες κυρώσεις», τονίζοντας πως οι φαντάροι είναι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες και πως το γεγονός οτι μετέτρεψαν τον στρατώνα σε «βίλα οργίων» είναι απαράδεκτο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:48