search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:09
MENU CLOSE

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ζητά συγγνώμη για την γκάφα: Κάναμε λάθος

21.04.2017 09:56
Ευαγγελάτος: Διαφωνώ με την απεργία, είναι δίκαια όμως τα αιτήματα (Video) - Media

 

Με ανάρτηση στον λογαριασμό της εκπομπής του στο Facebook ο Νίκος Ευαγγελάτος ζητά συγγνώμη για το βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή χθες το βράδυ δείχνοντας ως πραγματικό περιστατικό στιγμιότυπο από κωμική ταινία που εκτυλίσσεται στη Β.Κορέα. Ο γνωστός δημοσιογράφος τονίζει “κάναμε λάθος” και δεσμεύεται πως στη σημερινή εκπομπή στο Epsilon  θα κάνει διόρθωση.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση:

Κάναμε λάθος…

To Livenews όπως και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί αναμετέδωσε λανθασμένα βίντεο το οποίο θεωρήθηκε προπαγανδιστικό του καθεστώτος της Β. Κορέας. Για το λόγο αυτό νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, που μας εμπιστεύονται και τους οποίους προσπαθούμε καθημερινά να ενημερώνουμε με εγκυρότητα. Ωστόσο τα λάθη πρέπει να αναγνωρίζονται.

Το βίντεο με το κοριτσάκι που με αθώο ύφος εύχεται την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν απόσπασμα ταινίας. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι το φασιστικό καθεστώς του Κιμ Γιόνγκ Ουν έχει κάνει πολύ χειρότερες μορφές προπαγάνδας που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο λογικής. Το συγκεκριμένο βίντεο όμως ήταν απόσπασμα ταινίας.

Όπως είναι αυτονόητο, στο αποψινό Livenews θα γίνει η απαραίτητη διόρθωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:07