search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:47
MENU CLOSE

Γιατί ο Τομ Χανκς κάνει δώρο καφετιέρες στους δημοσιογράφους εδώ και 15 χρόνια (Video)

29.04.2017 12:54
Γιατί ο Τομ Χανκς κάνει δώρο καφετιέρες στους δημοσιογράφους εδώ και 15 χρόνια (Video) - Media

 

Ο Τομ Χανκς αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Στίβεν Κολμπέρτ τους λόγους για τους οποίους αγοράζει καφετιέρες εσπρέσο στους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το προεδρικό ρεπορτάζ στον Λευκό Οίκο.

«Το κάνω από τον καιρό που πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Τζορτζ Μπους. Χρειάζονται καφέ οι καημένοι! Είναι απλό», δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Τον Μάρτιο έστειλε στην αίθουσα των δημοσιογράφων τη νέα τους καφετιέρα, μαζί με προμήθειες από κάψουλες για εσπρέσο που θα διαρκέσουν για ένα χρόνο.

Όπως ανέφερε ο Κολμπέρτ αυτή τη φορά ίσως να χρειαστούν περισσότερο την καφετιέρα γιατί ο πρόεδρος Τραμπ τους ξαγρυπνάει.

Όπως εξήγησε ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ, όλα ξεκίνησαν όταν είχε επισκεφτεί την αίθουσα των δημοσιογράφων του Λευκού Οίκου, επί προεδρίας Μπους. Τότε είχε προσέξει ότι είχαν μια πολύ παλιά καφετιέρα στη διάθεσή τους και αποφάσισε να τους προσφέρει μια καινούρια.

Στο σημείωμα που συνόδευε το δώρο του, έγραφε: «Συνεχίστε την καλή δουλειά, για την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και τον αμερικάνικο τρόπο ζωής. Ειδικά για την αλήθεια. Τομ Χανκς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:46