search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:57
MENU CLOSE

Χάος στην Πάτρα: Νεόνυμφο ζευγάρι χώρισε πάνω στο νυφικό κρεβάτι – Τι του αποκάλυψε η νύφη;

03.05.2017 06:53
Χάος στην Πάτρα: Νεόνυμφο ζευγάρι χώρισε πάνω στο νυφικό κρεβάτι - Τι του αποκάλυψε η νύφη; - Media

 

Παρόλο που στην εποχή μας η κοινωνία έχει εκσυγχρονιστεί, η απιστία είναι κάτι που δεν συγχωρείται. Στις κλειστές ωστόσο κοινωνίες συμβαίνουν διάφορα τα οποία αποτελούν πολλές φορές «κρυφό μυστικό» για τους περισσότερους!

Λίγες ημέρες πριν, ένας πολύ πλούσιος γάμος έγινε σε περιοχή της Αχαΐας και μάλιστα ήταν συμφωνημένος ανάμεσα στις οικογένειες από τον καιρό που το ζευγάρι βρισκόταν σε πολύ μικρή ηλικία.

Ο γάμος λαμπρός, το φαγητό άφθονο και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί. Το ζευγάρι αποσύρθηκε στα ενδότερα και μετά την ερωτική τους συνεύρεση ο γαμπρός ρώτησε την σύζυγό του (πλέον) να του πει την αλήθεια, αν είχε ερωτική σχέση με  πολλούς άνδρες πριν από αυτόν (ώρα που βρήκε να την ρωτήσει). Προφανώς είχε ρωτήσει και στο παρελθόν, όμως εκείνη λογικά θα απέφευγε να απαντήσει και εκείνος για να μην τσακωθεί μαζί της ή την χάσει… δεν επέμενε! Θεώρησε λοιπόν πως εκείνη την «ιερή στιγμή» θα του έλεγε την αλήθεια!

Η νύφη με τεράστια ειλικρίνεια του είπε ότι ήταν με… διάφορους. Σε αυτά τα θέματα ελάχιστοι μπορεί να αποδεικνύονται «άνετοι», όμως ο γαμπρός, αν κρίνουμε από την αντίδρασή του, σίγουρα… έχασε την Γη κάτω από τα πόδια του. Χωρίς να πει δεύτερη κουβέντα,  άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του. Η νύφη που ούτε καν είχε προλάβει να βγάλει το νυφικό,  άρχισε να κλαίει, ενώ πήγε γρήγορα στο σπίτι των γονιών της για να ενημερώσει τη μητέρα της. Και μάλιστα μέσα σε αναφιλητά της εξήγησε τι είχε γίνει. Η μητέρα της της είπε “είσαι πολύ χαζή, δεν έπρεπε να του πεις τίποτα.. Αν έλεγα εγώ στον πατέρα σου για όσα έχω κάνει αλλά και για τις εκτρώσεις τι νομίζεις ότι θα γινόταν;” Δεν μπορούσε όμως να προβλέψει αυτό που θα επακολουθούσε!

Ο πατέρας για κακή τύχη όλωνάκουγε την συζήτηση (είχε στήσει αυτί αφού είδε την κόρη του να μπαίνει κλαίγοντας στο σπίτι) και το αποτέλεσμα ήταν να πάει να βρει το γαμπρό του. Κανένας δεν μπορεί να αντιληφθεί το τι επακολούθησε. Ξύλο, φωνές και διαζύγια, δημιούργησαν μια κατάσταση που αποτέλεσε το θέμα συζήτησης στο καφενείο της περιοχής το Πάσχα….! Τόσο με τον γαμπρό… όσο και με την σύζυγο με τις «εκτρώσεις» της!

Πηγή: Dete

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:55