search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:43
MENU CLOSE

Ο… άγνωστος Κιμ Γιον Ουν: Λατρεύει το καραόκι, τον Ρόκι και τους Αμερικανούς

07.05.2017 12:52
Ο... άγνωστος Κιμ Γιον Ουν: Λατρεύει το καραόκι, τον Ρόκι και τους Αμερικανούς - Media

 

«Δεν θέλω να βομβαρδίσω κανέναν. Δεν θέλω να σκοτώσω Αμερικάνους, τους αγαπάω. Απλώς έχουμε πυρηνικά όπλα γιατί είμαστε μια μικρή χώρα και πρέπει να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας». Αυτά υποστηρίζει ο Ντένις Ρόντμαν ότι του είπε ο κολλητός του φίλος και ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο εκκεντρικός παλαίμαχος σταρ του NBA υποστηρίζει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρεξηγούν ηθελημένα τα λεγόμενα και τις πράξεις του ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Ο ίδιος έχει επισκεφτεί 6 φορές τη χώρα ως καλεσμένος του φίλου του και ισχυρίζεται ότι «είναι ένας απλός τύπος, που του αρέσει το μπάσκετ, το καραόκι και το τένις», όπως είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Dujour.

Όπως λέει, πολλά έχουν αλλάξει από την πρώτη φορά που επισκέφτηκε την Πιον Γιανγκ το 2013. «Όταν πρωτοπήγα ήταν τόσο… κομουνιστικά. Αλλά ο Κιμ τα άλλαξε όλα αυτά. Πλέον είναι πολύ ωραία, ο Κιμ έφτιαξε φοβερά πάρκα και ξενοδοχεία. Κάνει τα πάντα για τον λαό του».

 Όπως αποκάλυψε ο Ρόντμαν, ο Κιμ Γιονγκ Ουν θέλει να έρθει σε επαφή με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Ένα περίεργο περιστατικό που αποκάλυψε ο Ρόντμαν είναι ότι όταν πήγε για πρώτη φορά στη Βόρεια Κορέα και ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε διοργανώσει ένα πάρτι προς τιμή του, η ορχήστρα έπαιζε επί 4 ώρες δύο μόνο τραγούδια: τη μουσική από την ταινία Ρόκι και τη μουσική από το σίριαλ Ντάλας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:42