search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:41
MENU CLOSE

Χανιά: Τραυματισμένος ο ένοπλος που έχει ταμπουρωθεί στον ΟΚΑΝΑ (Photos – Video)

08.05.2017 06:55
Στον εισαγγελέα ο άντρας που ταμπουρώθηκε στον ΟΚΑΝΑ Χανίων - Media

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της ΕΛΑΣ με τον 46χρονο που βρίσκεται κλεισμένος στα κτίρια του ΟΚΑΝΑ στα Χανία και όπως αναφέρει το “zarpanews.gr” πριν από λίγη ώρα υπάλληλος του ΟΤΕ, έκοψε την γραμμή του τηλεφώνου, προκειμένου να μην μπορεί ο 45χρονος να επικοινωνήσει και να παραδοθεί.

Ο άντρας ο οποίος είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, μπήκε το πρωί στο κτίριο με φωνές, απειλές και κρατώντας ένα πιστόλι. Στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ βρίσκονται 3 εργαζόμενοι στον οργανισμός οι οποίοι πρόλαβαν να κλειδωθούν σε ένα δωμάτιο.

Το πρωί υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αστυνομικές δυνάμεις, από τις οποίες ο άντρας έχει τραυματιστεί ελαφρώς.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο άντρας βρίσκεται σε απόγνωση, αφού το μοναδικό του εισόδημα για να ζήσει την σύζυγο και τα 5 παιδιά του προέρχονται από ένα περίπτερο στον Ενετικό Λιμάνι Χανιών, όπου θα το γκρεμίσει ο Δήμος Χανίων. Αίτημα του δράστη είναι να δει τον εισαγγελέα καθώς και το δήμαρχο Χανίων καθώς αίτημα του είναι η ανανέωση της άδειας λειτουργίας του περιπτέρου του.

Ο άντρας  συνεχίζει να μιλά με τους διαπραγματευτές της Αστυνομίας καθώς και τον δήμαρχο Χανίων και παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις του Δημάρχου για την διατήρηση του περιπτέρου, ο ίδιος ζήτησε και έγγραφη χορήγηση της σχετικής απόφασης, κάτι που όπως είπε ο κ.Βάμβουκας, δεν μπορεί να γίνει. Ο 45χρονος τους είπε πως θα αποφασίσει τι θα κάνει.

Πάντως, σε επικοινωνία που είχε το Flashnews με τη σύζυγο του άντρα, στο ερώτημα τι θα κάνουν εαν χάσουν το περίπτερο απάντησε πως θα πηδήξουν στη θαλασσα με τα παιδιά τους.

Οι δηλώσεις του δημάρχου Χανίων

Νωρίτερα ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας,  μίλησε απευθείας με τον πατέρα του δράστη ζητώντας του να μιλήσει με τον γιο του για να τον ηρεμίσει και να του πάρει το όπλο.

Αναφορικά με το θέμα του περιπτέρου ο δήμαρχος Χανίων ανέφερε πως πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει με τον δράστη αλλά και τον πατέρα του για το ζήτημα, προτείνοντας του μάλιστα να μεταφερθεί σε άλλο σημείο. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος, ο δράστης φαίνεται πως δεν δέχθηκε κάτι τέτοιο γι αυτό προέβη στην κίνηση αυτή.  

Παράλληλα, ο δήμαρχος Χανίων δήλωσε πως θα σταματήσει τις διαδικασίες κατεδάφισης του περιπτέρου – τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τουριστικής σεζόν- ώστε ο δράστης να βγει από το κτίριο χωρίς να πειράξει κάποιον. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ και  flashnews.gr, Zarpanews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:41