23/01/2020 16:32:16

Διαμαρτυρία μοτοσικλεστιστών με μαρσαρίσματα στη Θεσσαλονίκη (Photo & Video)

Διαμαρτυρία μοτοσικλεστιστών με μαρσαρίσματα στη Θεσσαλονίκη (Photo & Video) - Media

 

Πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν σήμερα μέλη της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Οι μοτοσικλετιστές πραγματοποίησαν  πορεία που ξεκίνησε τον Λευκό Πύργο και μέσω των οδών Αγγελάκη Εγνατία, Διοικητηρίου, κατέληξαν στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Νίκος Χριστοφής, μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας δήλωσε στην thessnews ότι σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα μοτοσiκλετισμού και γιορτάζεται σε όλη την Ελλάδα και γενικότερα σε όλο τον κόσμο, όμως η δική τους η εκδήλωση έχει τον χαρακτήρα της διαμαρτυρίας.

«Διαμαρτυρόμαστε για το άδικο ΦΠΑ 24% που υπάρχει στο κράνος το οποίο αφορά τις ζωές μας, ενώ σε πολλά κράτη της Ευρώπης είναι μηδενικό ΦΠΑ. Επίσης διαμαρτυρόμαστε για το άδικο των διοδίων, καθώς το αυτοκίνητο που πληρώνει 3,60 ευρώ δεν γίνεται να κοστολογείται και η μοτοσυκλέτα με 3,10€», αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας τέλος, πως είναι λάθος που είναι μεγάλες ηλικίες για την χρήση δικύκλων, όσο πιο μικρότερες οι ηλικίες, τόσο πιο «νόμιμοι».

 

«Εμείς θέλουμε νομιμοποιημένους δικυκλιστές και είναι λογικό», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.