search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:55
MENU CLOSE

Διαμαρτυρία μοτοσικλεστιστών με μαρσαρίσματα στη Θεσσαλονίκη (Photo & Video)

13.05.2017 14:17
Διαμαρτυρία μοτοσικλεστιστών με μαρσαρίσματα στη Θεσσαλονίκη (Photo & Video) - Media

 

Πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν σήμερα μέλη της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Οι μοτοσικλετιστές πραγματοποίησαν  πορεία που ξεκίνησε τον Λευκό Πύργο και μέσω των οδών Αγγελάκη Εγνατία, Διοικητηρίου, κατέληξαν στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Νίκος Χριστοφής, μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας δήλωσε στην thessnews ότι σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα μοτοσiκλετισμού και γιορτάζεται σε όλη την Ελλάδα και γενικότερα σε όλο τον κόσμο, όμως η δική τους η εκδήλωση έχει τον χαρακτήρα της διαμαρτυρίας.

«Διαμαρτυρόμαστε για το άδικο ΦΠΑ 24% που υπάρχει στο κράνος το οποίο αφορά τις ζωές μας, ενώ σε πολλά κράτη της Ευρώπης είναι μηδενικό ΦΠΑ. Επίσης διαμαρτυρόμαστε για το άδικο των διοδίων, καθώς το αυτοκίνητο που πληρώνει 3,60 ευρώ δεν γίνεται να κοστολογείται και η μοτοσυκλέτα με 3,10€», αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας τέλος, πως είναι λάθος που είναι μεγάλες ηλικίες για την χρήση δικύκλων, όσο πιο μικρότερες οι ηλικίες, τόσο πιο «νόμιμοι».

 

«Εμείς θέλουμε νομιμοποιημένους δικυκλιστές και είναι λογικό», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:55