search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:40
MENU CLOSE

Κρούσμα του θανατηφόρου διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα» στην Κατερίνη (Photos)

15.05.2017 08:28
Κρούσμα του θανατηφόρου διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα» στην Κατερίνη (Photos) - Media

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και αρκετές εβδομάδες σε παγκόσμιο επίπεδο από το νέο διαδικτυακό «παιχνίδι» θανάτου «Blue Whale Challenge» (Δοκιμασία «Μπλε Φάλαινα»).

Η συγκεκριμένη σειρά δοκιμασιών – πρόκληση φέρεται να λαμβάνει χώρα μέσω ισοτόπων κοινωνικής δικτύωσης (social media), όπου κυρίως έφηβοι καλούνται να συμμετάσχουν σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι διάρκειας πενήντα ημερών το οποίο καταλήγει στην αυτοκτονία των συμμετεχόντων.

Σχετική προειδοποίηση για το επικίνδυνο αυτό «παιχνίδι» έχουν εκδώσει και οι αστυνομικές αρχές πολλών χωρών και ζητώντας από γονείς και παιδιά να είναι εξαιρετικά προσεχτικοί με ποιους συνομιλούν στο διαδίκτυο.

Μέχρι στιγμής, αν και είχαν καταγραφεί πολλά κρούσματα στην Ευρώπη, στην χώρα μας δεν φαινόταν να υπάρχει καταγεργαμένο περιστατικό.

Ωστόσο, ο Ηλίας Χρυσικός, Διευθυντής του ραδιοσταθμού «Ενημέρωση 92,2 στα fm», μιλώντας στα Παραπολιτικά ανέφερε πως μία  15χρονη από την Κατερίνη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου έχει πέσει θύμα της «Μπλε Φάλαινας».

 

Φωτογραφίες από τον τραυματισμό της 15χρονης: 


Πηγές: kapanews.gr, toanatreptiko.gr

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:39