search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:00
MENU CLOSE

Η Κάμερον Ντίαζ αποκάλυψε στην Πάλτροου τον λόγο που παντρεύτηκε τόσο μεγάλη

15.06.2017 09:12
Η επανεμφάνιση της Κάμερον Ντίαζ: Χωρίς μακιγιάζ παρέα με τη κολλητή της Ντρου Μπάριμουρ - Media

 

Όπως είναι γνωστό, η Κάμερον Ντίαζ αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον «εκλεκτό» της καρδιάς της, Μπέντζι Μάντεν το 2015, σε ηλικία 42 ετών. Ωστόσο, κανείς δε γνώριζε τον λόγο που περίμενε τόσο, ώστε να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Η απορία μας λύθηκε όταν μία από τις κολλητές της φίλες και συγκεκριμένα, η Γκουίνεθ Πάλτροου τη ρώτησε ευθέως και μάλιστα, δημοσίως, γιατί καθυστέρησε τόσο να κάνει το μεγάλο βήμα.

Η απάντηση ήταν άμεση και αποστομωτική: «Εχει να κάνει με το γεγονός, ότι απλά δεν είχα γνωρίσει το σύζυγο μου μέχρι τότε. Πριν από εκείνον, είχα απλά αγόρια. Και υπάρχει μια πραγματικά τεράστια διαφορά ανάμεσα στους συζύγους και τα αγόρια» είπε χαρακτηστικά, προσθέτοντας: «Εχω ένα σύζυγο που είναι ο σύντροφος μου στη ζωή και σε όλα τα υπόλοιπα. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους! Είμαστε πολύ διαφορετικοί ο ένας από τον άλλο, αλλά μοιραζόμαστε κοινές αξίες. Με κάποιο τρόπο ο σύζυγός μου μπόρεσε να μου δείξει τι σημαίνει να μην είσαι μέρος μιας σχέσης, αλλά να είναι ίσος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54