search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:19
MENU CLOSE

Μυστήριο με τον Λουκά Παπαδήμο – Γιατί δεν παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

18.06.2017 13:57
Μυστήριο με τον Λουκά Παπαδήμο - Γιατί δεν παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο - Media

Εδώ και 24 μέρες, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», υπό αυστηρή φρούρηση, μετά την έκρηξη του τρομοδέματος στα χέρια του.

Αν και η ενημέρωση που είχαν οι αστυνομικοί ήταν για εξιτήριο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και είχαν ξεκινήσει διαδικασίες συγκρότησης του σχεδίου φύλαξής του, το εξιτήριο ακυρώθηκε, χωρίς να έχει υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο ψυχολογικά εμφανίζεται ταλαιπωρημένος και δείχνει να μην έχει ξεπεράσει το σοκ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ίσως γι’ αυτό δεν κατάφερε να δώσει πολλά στοιχεία στους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής για τις λεπτομέρειες της έκρηξης και κυρίως για τον λόγο που τράβηξε το ενδιαφέρον του ο φάκελος και αποφάσισε να τον ανοίξει στο αυτοκίνητο.

Από την πλευρά του το προσωπικό του νοσοκομείου δίνει μάχη ώστε ο πρώην Πρωθυπουργός να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο, χορηγώντας του ισχυρή αντιβίωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:18