search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:04
MENU CLOSE

«Αιχμηρή» συζήτηση Τσίπρα με Γεννηματά στο Μαξίμου – «Θα σε πάω με τον Γιώργο Καστελόριζο»

20.06.2017 10:17

 Με το βαμβάκι «σφάχτηκαν»  μπροστά στις κάμερες ο Πρωθυπουργός και η επικεφαλής τους ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στα πλαίσια των συναντήσεων του Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Οι πρώτες κουβέντες τους ήταν σε απλό, φιλικό σχεδόν επίπεδο, ωστόσο το καλό κλίμα δεν κράτησε για πολύ.

Ο πρωθυπουργός αφού ρώτησε για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ανέφερε στη Φώφη Γεννηματά πως η χώρα, ανεξάρτητα από τις πολιτικές διαφορές των κομμάτων, έχει πάρει μια «ανάσα» για να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα.

Ωστόσο, η Φώφη Γεννηματά το αμφισβήτησε  διερωτώμενη «αν υπάρχει ανάσα με τη θηλιά στο λαιμό», για να της απαντήσει ο Πρωθυπουργός πως  «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην Φώγη Γεννηματά πως θα βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο και μάλιστα, ο ίδιος θα την πάει… διακοπές στο Καστελόριζο.

«Θα τη βγάλουμε [σ.σ. την χώρα] και θα σε πάρω μαζί με το Γιώργο να πάμε στο Καστελόριζο», ήταν η πλήρης απάντηση του πρωθυπουργού, ο οποίος έκανε σαφή αναφορά στο πρώτο μνημόνιο που εξαγγέλθηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου από το Καστελόριζο.

«Θα σε πάω στη Σύμη για να δεις τι θέλει ο κόσμος ειλικρινά», ήταν η ανταπάνηση της Φώφη Γεννηματά.

 «Δοκιμάστηκαν όλα και τα μεγάλα λόγια» του είπε η κ.Γεννηματά, «Από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο ο δρόμος εξόδου από την κρίση», απάντησε ο κ.Τσίπρας.

Την έντονη αντίδραση του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου προκάλεσε το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Παπανδρέου μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter σχολίασε πως αν θέλει ο Πρωθυπουργός μπορούν να… πάνε τώρα στο Καστελόριζο και να συζητήσουν για την κατάσταση της οικονομίας.

Κυβερνητικοί κύκλοι απαντούν στο ΠΑΣΟΚ για το Καστελόριζο

Όταν η κ. Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ  που από το 2010-2015 επέβαλαν 65 δις. μέτρα, εκτόξευσαν την ανεργία στο 27%, πήγαν το χρέος από το 120% στο 180% του ΑΕΠ και συρρίκνωσαν την ελληνική οικονομία κατά 25 ποσοστιαίες μονάδες, επιμένουν να μιλούν για «θηλιά» είναι αναμενόμενο να λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις ΠΑΣΟΚ και Γεωργίου Παπανδρέου σχετικά με την αναφορά Τσίπρα στο Καστελόριζο, κατά τον σύντομο διάλογο με τη Φ. Γεννηματά μπροστά στις κάμερες, κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν τα εξής:

«Γεννηματά και ΠΑΣΟΚ έλαβαν την απάντηση που τους αρμόζει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03