search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:39
MENU CLOSE

Σάλος για τον εφοριακό που έλυνε σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας – Ξεκίνησε έρευνα (Photo)

11.07.2017 06:25
Νέος Πτωχευτικός: Πώς και πότε θα ρυθμίζονται οι οφειλές σε 240 δόσεις - Media

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δημοσίευσε το site «neakriti.gr» και παρουσιάζει έναν εφοριακό να λύνει… σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας και τη στιγμή που στην ουρά περιμένουν τουλάχιστον 20 άτομα.

Το δημοσίευμα του «neakriti.gr»:

«Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες, στις 10:00 το πρωί. Έξω από το γραφείο περιμένει μια ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθούν. Στα γραφεία βρίσκονται τρεις υπάλληλοι.

Οι δύο κυρίες, όπως μας λέει ο αναγνώστης – τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας, όμως για ευνόητους λόγους δε δημοσιεύονται – που έστειλε τη φωτογραφία, εξυπηρετούν κόσμο. Ο τρίτος υπάλληλος της παρέας… λύνει σταυρόλεξο. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή εργάζονταν δύο στους τρεις υπαλλήλους.

Τον τρίτο βέβαια που έλυνε σταυρόλεξο και “άγιος ο Θεός”, δεν τον διέκοψε κανείς. Τον άφησαν να λύσει το σταυρόλεξο με την ησυχία του, απαθανατίζοντας απλά τη στιγμή… για να βγάλει ο καθένας από εμάς τα συμπεράσματά του.»

 

Το θέμα μετά από τη δημοσιοποίηση του πήρε διαστάσεις και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων  ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής , διέταξε να γίνει έρευνα για τον εν λόγω εφοριακό και το επίμαχο δημοσίευμα.

 «Εφόσον αποδειχθεί ότι ισχύει [σ.σ. το δημοσίευμα] θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπονται», αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

 

 

 

 

Πηγή: neakriti.gr & ΑΠΕ ΜΠΕ

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:39