search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:34
MENU CLOSE

Φρίκη: Ομολόγησε ότι σκότωσε 19 ανθρώπους – Και τρία παιδιά στα θύματά του

19.07.2017 14:58
Φρίκη: Ομολόγησε ότι σκότωσε 19 ανθρώπους - Και τρία παιδιά στα θύματά του - Media
 
Ένας 28χρονος Κινέζος ομολόγησε ότι σκότωσε 19 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τους γονείς του αλλά και τρία μικρά παιδιά, ανακοίνωσε το δικαστήριο όπου άρχισε η δίκη του, στη νοτιοδυτική Κίνα.
 
Αμέσως μόλις επέστρεψε στο χωριό του, στην επαρχία Γιουνάν, πέρσι τον Σεπτέμβριο, ο Γιανγκ Τσινγκπέι σκότωσε τους γονείς του επειδή αρνήθηκαν να του δώσουν χρήματα, σύμφωνα με το δικαστήριο της πόλης Κουτζίνγκ.
 
Επειδή φοβόταν ότι το έγκλημά του δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφό, αποφάσισε στη συνέχεια να σκοτώσει όλους τους πιθανούς μάρτυρες: κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα με μια τσάπα σε 17 γείτονες και κατόπιν διέφυγε στο Κουνμίνγκ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Γιουνάν.
 
Ο Γιανγκ, που έχει γεννηθεί το 1989, παραδέχτηκε την ενοχή του και έχει ζητήσει συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων του.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:31